Dit zijn ze dan: de medailles van de Olympische Winterspelen 2018

21 september 2017

Twitter

Nog een paar maandjes wachten en dan is het weer zo ver: de Olympische Spelen. Na de zomereditie in Rio de Janeiro in 2016 is het nu tijd voor de wintereditie in Pyeongchang in 2018. En waar doen de sporters het allemaal voor? Juist ja, zo'n mooie bronzen, zilveren maar het liefst een gouden plak. En die plakken, die zijn net gepresenteerd door het IOC.


Er is voor deze Spelen dus gekozen voor een strak design, niet te veel poespas, gewoon een simpele medaille waarbij het eigenlijk alleen draait om wat voor kleur die heeft. Niet iedereen staat te springen om dit strakke design. De één vindt het saai, de ander juist wel mooi.En deze Canadese kunstschaatster ziet zichzelf al wel lopen met een van die plakken om haar nek.

Oranje
Maar er is maar 1 kleur die echt perfect zou staan bij die bronzen, zilveren of gouden plak. Juist ja, oranje! Zien jullie het ook al voor je? Al die Nederlandse topsporters die het Holland Heineken House binnenstormen met zo'n mooie plak om hun nek. Het zal ze vast geweldig staan!

En, wat vinden jullie van de Olympische plakken?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...