🎥 | Neee! Robin Haase komt alweer niet ver in Rotterdam en verliest van David Goffin

12 februari 2020

BSR

Weer niet! Robin Haase en het tennistoernooi van Rotterdam hebben al 13 jaar een slecht huwelijk. Haase verloor voor de 8e keer in de 1e ronde. David Goffin versloeg hem met 3-6 7-6 (5) 6-4.


Haase was in het Rotterdamse Ahoy nog nooit erg succesvol. Sinds 2007 is hij bijna elk jaar van de partij, maar het lukte slechts 2 keer om de kwartfinale te halen.

Tiebreak
Hij gaf prima partij aan de Belg en maakte uiteindelijk maar 4 punten minder. In de tiebreak van de 2e set kon hij ruiken aan de overwinning: hij https://sportnieuws.nl/tennis/neee-robin-haase-komt-alweer-ver-rotterdam-en-verliest-david-goffin/?preview=truestond met 5-4 voor. Goffin pakte 3 van de daaropvolgende 4 punten en plaatste in de slotset direct de beslissende break.

Kids day
Vaak vindt Haase wel iets om over te mopperen. Woensdag was het makkelijk om een doelwit te vinden: het rumoer op de tribunes. Woensdag is de traditionele kids day bij het 'Rotterdam Open'. Haase ergerde zich weer eens rot, maar had in de slotset nog wel kansen om terug te komen in de partij. Op 4-5 miste hij helaas een breekpunt.

Check hier de samenvatting en een interview met Haase: