Ontbijtshake: Bertens gaat lekker in Parijs, Sneijder pakt Turkse beker
i

ANP

Ontbijtshake: Bertens gaat lekker in Parijs, Sneijder pakt Turkse beker

admin • 08:00, 27-05-2016 / Laatste Update: 00:59, 08-01-2024

Goedemorgen! Net zo lekker geslapen als Kiki Bertens? Dat zal vast niet. De Nederlandse blijft maar winnen in Parijs en beleeft zo de beste weken uit haar loopbaan. Ook Wesley Sneijder en Jan Olde-Riekerink zullen een mooie nacht hebben gehad. Zij wonnen met Galatasaray de Turkse beker, al raakte Sneijder wel geblesseerd. Verder zijn ze in Zwitserland niet bepaald blij met een degradatie en heb je nog nooit zo'n slechte Panenka gezien!

Bertens blijft maar winnen in Parijs

Tennisster Kiki Bertens beleeft de beste weken uit haar loopbaan. Donderdag bereikte ze op Roland Garros ten koste van de Italiaanse Camila Giorgi de derde ronde, terwijl ze in het dubbelspel met de Zweedse Johanna Larsson niet veel later stuntte door de titelverdedigsters Bethanie Mattek-Sands en Lucie Safarova naar huis te slaan. Haar prestaties in Parijs staan niet op zich nadat ze zaterdag nog zowel individueel als in het dubbelspel het ATP-toernooi van Neurenberg op haar naam schreef. Lees meer!

Galatasaray pakt Turkse beker ten koste van Fenerbahçe

Galatasaray heeft het seizoen toch nog wat goed kunnen maken. In de bekerfinale in Antalya versloeg de ploeg van Wesley Sneijder aartstrivaal Fenerbahçe, dat zo met lege handen blijft. De Turkse titel ging eerder naar Besiktas. Lukas Podolski maakte na een halfuur spelen met het hoofd het enige doelpunt. Wat de nummer twee van de ranglijst daarna ook probeerde, de gelijkmaker zat er niet in. Check verder...

Woedende Zürich-fans bestormen spelerstunnel na degradatie (video)

Het Zwitserse FC Zürich degradeert voor het eerst sinds 1990 naar de tweede klasse en dat is iets waar de fans niet bepaald blij mee zijn. Na afloop van de wedstrijd stormden honderden woeste supporters de spelerstunnel in.

Litouwer verantwoordelijk voor ‘slechtste Panenka ooit’ (video)

Iedere voetballer droomt er weleens van om een Panenka te scoren. De wereldberoemde penalty, vernoemd naar eerste nemer Antonin Panenka, is al door verschillende wereldsterren succesvol gekopieerd. Denk aan Messi, Ibrahimovic, Zidane etc. Maar er zullen ook altijd voetballers blijven die hopeloos falen bij deze strafschop....