PSV-Ajax is de strijd om plek 2: wie neemt een voorsprong op laatste Champions League-ticket?
i

Pro Shots

PSV-Ajax is de strijd om plek 2: wie neemt een voorsprong op laatste Champions League-ticket?

Martijn Baars • 13:30, 21-04-2023 / Laatste Update: 07:12, 12-12-2023

Niks lijkt Feyenoord nog in de weg te staan op weg naar de landstitel dit seizoen. Terwijl er in Rotterdam al een klein beetje feest wordt gevierd, strijden de achtervolgers om plek 2. Komend seizoen betekent die plek nog steeds een ticket voor de 3e voorronde van de Champions League. PSV en Ajax lijken de grootste kemphanen voor die plek, maar ook AZ mag nog niet uitgevlakt worden. Zondag is het PSV-Ajax. Wie pakt de voorsprong in de strijd om plek 2? Vul je voorspellingen gratis in op Score4!

Waar er 2 vechten om een been, gaat de 3e er mee heen. Een bekend Nederlands gezegde, dat zomaar van toepassing kan zijn op AZ. Terwijl PSV-Ajax alle ogen trekt dit weekend, spelen de Alkmaarders zelf thuis tegen RKC. De achterstand op PSV en Ajax is nu nog 5 punten, maar AZ moet in de Eredivisie ook nog tegen beide ploegen. Pakt AZ nu meteen de 1e kans om in te lopen op Ajax en PSV?

Feyenoord

Naast PSV-Ajax en AZ-RKC moet je ook de uitslagen bij Feyenoord-FC Utrecht en Heerenveen-FC Emmen goed voorspellen om die prijzenpot van 5000 euro te pakken! Hoe doe je mee? Je hoeft alleen maar even je naam en e-mailadres in te vullen en je kunt gratis meedoen. Het voorspellen is helemaal zonder risico en je zit daarna ook nergens aan vast. Elke speelronde weer wordt Score4 gereset en kun je nieuwe voorspellingen invullen. Elke week is de pot 5000 euro. Waarom zou je niet even een voorspellinkje wagen?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+