Maandenlang onderhandelen voor niets: Fortuna grijpt naast Rodriguez
i

ANP

Maandenlang onderhandelen voor niets: Fortuna grijpt naast Rodriguez

admin • 19:57, 16-08-2019 / Laatste Update: 23:10, 07-01-2024

Er werd maanden gehengeld naar zijn diensten, maar de 24-jarige Spanjaard José Rodríguez kiest uiteindelijk niet voor Fortuna Sittard. Ondanks dat de middenvelder het vorig seizoen zeer naar zijn zin had in Sittard, verkiest hij zijn oude ploeg Malaga boven de Eredivisionist.

Volgens 1Limburg kan Rodriguez daar veel meer verdienen en kan er vrijdag of zaterdag nog een officiële bekendmaking door Malaga worden verwacht.

Dat is dramatisch voor Fortuna, dat vanaf de laatste wedstrijd van vorig seizoen bezig was om Rodriguez in te lijven. De deal was zelfs al zo goed als rond en Rodriguez schijnt in Sittard te zijn geweest om zijn handtekening te zetten, toen Malaga aanklopte met meer centen.

Afscheid

Op Instagram plaatste de middenvelder een bericht dat liet doorschemeren dat hij echt niet meer naar Limburg komt. "Ik wil de club bedanken voor alles. Na jaren was ik weer gelukkig. Ik wil de trainers, voorzitter en managers bedanken, maar vooral de supporters. Een erg gelukkige periode in mijn leven komt ten einde. Ik hoop deze kleuren ooit opnieuw te mogen dragen. Vanaf vandaag ben ik een supporter van Fortuna Sittard."