Vitesse presenteert 3 nieuwe spelers op 1 dag
i

BSR Agency

Vitesse presenteert 3 nieuwe spelers op 1 dag

Martijn Baars • 23:39, 21-07-2020 / Laatste Update: 02:04, 08-01-2024

Het was de afgelopen weken aardig stil rondom Vitesse en binnenkomende transfers. Maar op de slotdag van deel 1 van de Nederlandse transfermarkt sloeg de Arnhemse ploeg nog flink toe. Vitesse heeft 3 spelers in 1 dag gepresenteerd.

Als eerste was Maxi Wittek aan de beurt. De linksback komt transfervrij over van Greuther Fürth, dat afgelopen seizoen in de middenmoot van de 2. Bundesliga eindigde.

Rasmussen

Daarna was het de beurt aan Jacob Rasmussen. De Deense centrale verdediger werd afgelopen seizoen door Fiorentina verhuurd aan Erzgebirge Aue in de 2. Bundesliga en wordt nu voor een jaar verhuurd aan Vitesse, met de optie op nog een seizoen.

Als 3e aanwinst kwam dinsdagavond Loïs Openda aanwaaien. De spits wordt voor een jaar gehuurd van Club Brugge.

Deel 2 moet nog worden ingepland

Dinsdag om middernacht gaat deel 1 van de Nederlandse transfermarkt dicht. De afgelopen 3 weken konden Nederlandse clubs aan- en verkopen en nu weer even niet. Deel 2 moet door de KNVB nog worden ingepland en gaat sowieso 9 weken duren, maar de KNVB wil graag kijken naar wat andere landen doen. Zo komen de Eredivisie-clubs in niet al te veel problemen als er op het laatst nog spelers vertrekken.