Junior Tafa: “Ik ben de grootste, gevaarlijkste man van GLORY”

7 december 2018

GLORY 62 in Rotterdam Ahoy staat voor de deur! Zaterdag 8 december gaat de strijd dan echt losbarsten. De vechters zijn gewogen en de vaak 'spannende' staredowns hebben we ook gehad. Alleen waren de vechters deze keer wat tam, behalve Junior Tafa. De Australische zwaargewicht houdt wel van een beetje trash talk.


Junior Tafa had zijn pijlen direct al op Jamal 'The Goliath' Ben Saddik gericht, van deze partij droomde hij. Maar de Belg wordt niet voor niets 'The Goliath' genoemd, het is een beer van een gozer.

Biggest baddest
Toen er aan Tafa werdt gevraagd waarom hij in godsnaam de 'biggest baddest' man van GLORY had uitgekozen, antwoordde hij: "Omdat ik de grootste, gevaarlijkste man die GLORY heeft." Ben Saddik is totaal niet onder de indruk van de (voor hem) kleine man. Hij belooft ons zelfs dat de Australiër de 2e ronde niet eens haalt.

Canvas kussen
Beide zwaargewichten hebben behoorlijk knock-outs in hun stoten. Het zal niet onwaarschijnlijk zijn als er 1 het canvas kust zaterdagavond. Het toernooi wordt uitgezonden op Veronica TV vanaf 19:30.