Gesprekken tussen Pacquiao en McGregor, nieuw supergevecht op komst?
i

ANP

Gesprekken tussen Pacquiao en McGregor, nieuw supergevecht op komst?

admin • 12:27, 09-12-2017 / Laatste Update: 21:12, 12-12-2023

Manny Pacquiao onthult dat er gesprekken zijn geweest met UFC-ster Conor McGregor over een gevecht in april 2018. "Het is voorlopig nog wachten op vervolggesprekken. Als we erover kunnen onderhandelen, heb ik geen probleem. Het is oké voor ons allebei", aldus de Filipijnse bokslegende volgens diverse media.

Pacquiao had opgevangen dat McGregor tegen hem wil boksen, waarna de Filipijn 2 weken terug een opmerkelijke tweet de wereld instuurde. “Happy Thanksgiving @TheNotoriousMMA. Stay fit my friend. #realboxingmatch #2018”, klonk het. Op dat moment draaide de geruchtenmolen op volle toeren, maar die verrassende post werd niet erg serieus genomen. Tot nu. Na een gesprek tussen beide vechters mag de bokswereld zich mogelijk opmaken voor een nieuwe superkamp.

Mayweather

McGregor en Pacquiao verloren allebei hun ‘Fight of the Century’ van Floyd Mayweather. De Filipijn ging ten onder op 2 mei 2015, de Ier verloor op 26 augustus dit jaar. Die laatste lijkt in principe ook kansloos tegen Pacquiao, al moest de Filipijn het in juli -om de WBO-titel bij de weltergewichten- ietwat verrassend afleggen tegen Jeff Horn. Daarnaast wordt Pacquiao er ook niet jonger op: volgende week wordt hij 39.