Jake Paul begrijpt angst Mike Tyson: 'Ik ben ook wel een beetje bang'
Jake Paul © GettyImages

Jake Paul begrijpt angst Mike Tyson: 'Ik ben ook wel een beetje bang'

13:00, 05-04-2024 / Laatste Update: 18:10, 05-04-2024

Mike Tyson en Jake Paul gaan spoedig tegen elkaar vechten en beide heren blijken toch wat nerveus. Eerder gaf de legende van de bokssport al aan dat hij bang was voor het gevecht met Paul, maar ook de vriend van Jutta Leerdam zegt nu dat hij best angstig is.

"Ik weet dat ik dit aankan", is Paul zelfverzekerd over zijn gevecht in de podcast die hij maakt. "Ik snap niet waarom mensen denken dat ik niet ga winnen. Natuurlijk is Tyson wel concurrentie, maar ik ben jonger, scherper en ik sla harder dan hij. Ik kan ook nog eens zijn klappen incasseren. Al ben ik natuurlijk wel een beetje bang, want het is wel Mike Tyson waar we over praten. Als ik tegenover me kijk in die ring zal ik waarschijnlijk een 'Wauw-moment' hebben. Dat idee dat ik echt tegen Mike Tyson ga vechten."

Doelen

Voor Paul zijn een aantal dingen belangrijk in de werkwijze hoe hij hogerop is gekomen. Volgens de voormalig Youtuber heeft hij het gevecht terecht gekregen door twee belangrijke voorwaarden. "Het is zeker hard werken, maar vooral in jezelf geloven. Ik manifesteer zo veel en noem mijn doelen de hele tijd hardop. Je moet constant benoemen waar je aan wilt gaan werken."

'Ik ben doodsbang'

Ook Tyson gaf eerder al aan dat hij angstig is voor het gevecht met Paul, maar de bokslegende zegt ook dat dit niet heel lang duurt. "Deze gast wil mij pijn doen. Nu ben ik doodsbang, maar naarmate het gevecht dichterbij komt, word ik minder bang. Dit is de realiteit. In de realiteit ben ik onverslaanbaar." Op 20 juli staan Tyson en Paul tegen elkaar in de ring tijdens een evenement dat exclusief wordt uitgezonden op Netflix.