Management Joshua: 'Gesprekken over rematch met Klitschko'
i

Pro Shots

Management Joshua: 'Gesprekken over rematch met Klitschko'

admin • 12:20, 16-05-2017 / Laatste Update: 03:41, 08-01-2024

De kans is best groot dat er in oktober een rematch komt tussen Anthony Joshua en Vladimir Klitschko. De 2 boksers vochten 3 weken geleden een wereldpartij in een uitverkocht Wembley. Kenners spraken over het mooiste gevecht van de afgelopen paar decennia.

De Britse Joshua was na 11 rondes vechten uiteindelijk de verrassende winnaar, omdat hij een paar minuten eerder nog 2 keer tegen de vlakte ging en 8 tellen kreeg. Maar met een geweldige wederopstanding won hij op knock-out door de Oekraïner in de touwen te boksen. Hij won hiermee de IBF-wereldtitel.

Gesprekken over Cardiff

De promotor van Joshua, Eddie Hearn, is er heilig van overtuigd dat de inmiddels 41-jarige Klitschko een 2de gevecht wil. "Er zijn gesprekken om de rematch in het Cardiff Principality Stadium te laten plaatsvinden", aldus Hearn tegen de BBC

Ook de directeur van dit rugbystadion zegt dat er gesprekken zouden zijn met verschillende bokspromotors. De details over deze gesprekken worden nog niet genoemd.

Zeker winnen

Klitschko gaf eerder al aan dat hij een rematch nog wel ziet zitten. Zijn manager Bernd Boente zei vlak na de wedstrijd: "Klitschko heeft een aantal fouten gemaakt in de wedstrijd. Daardoor heeft hij verloren. Maar bij een volgende wedstrijd gaat hij zeker winnen."