De rode loper stroomt vol met BN'ers: allemaal zijn ze voor Rico!
i

ANP

De rode loper stroomt vol met BN'ers: allemaal zijn ze voor Rico!

admin • 23:39, 29-09-2018 / Laatste Update: 22:08, 13-12-2023

De Johan Cruijff ArenA stroomt al snel vol met bekende Nederlanders die hun gezicht op de rode loper ook even willen laten zien. Hebben ze allemaal het kickboksvirus? Wellicht wel, maar waar ze het allemaal voor doen: Rico Verhoeven. Ze steunen hem in dik en dun.

Zo sprak Veronica Dirk Kuyt op de rode loper. "Ik ben zeer benieuwd. Dit wordt een mooie pot!" Wesley Sneijder is er zaterdagavond ook bij: "Ik houd van kickboks, geweldig vind ik het. Ik doe het veel te weinig, maar het was altijd een heerlijke training om te doen. Weet wel dat 3 minuten kort lijken, maar vreselijk intensief zijn. Het is ook heel goed voor je conditie!"

Vreselijk last

Giel Beelen heeft de radiostudio's even voor de Arena ingeruild."Iedereen is voor Rico. Uiteraard! Ik hoop niet dat Verhoeven knock-out gaat. Ik ben zelf wel eens in elkaar getrimd door een vrouw, had daar vreselijk last van. Maar we gaan van het beste uit!"

Kan aardig trappen

"Ik doe zelf ook aan kickboksen", zegt model Kim Feenstra, die ook op de pot tussen Rico Verhoeven en de Braziliaan Guto Inocente is afgekomen."Ik kan het niet zo goed als de mannen natuurlijk, maar kan aardig trappen."

Of de BN'ers allemaal met een vervelend gevoel naar huis gaan zaterdagavond moeten we nog bezien. We gaan van het beste uit!