Basaksehir krijgt in blessuretijd eigen goal én tweede keer rood om de oren

AFP

Martijn Baars • 23:26, 04-05-2018 / Laatste Update: 21:24, 08-01-2024

Basaksehir deelt in elk geval voor even de koppositie in de Turkse competitie met Galatasaray. Met Eljero Elia in het elftal speelde de club op eigen veld gelijk tegen Sivasspor, 1-1.

Riad Bajic scoorde op aangeven van Elia voor de favoriet, dat in de extra tijd echter doelman Volkan Babacan de bal ongelukkig over zijn eigen doellijn zag werken.

Rood Turan

Al vanaf de 39ste minuut speelde Basaksehir met een man minder. Márcio Mossoró werd met 2 keer geel uit het veld gestuurd. Na de gelijkmaker kreeg Arda Turan in de 95ste minuut direct rood. Vier andere spelers van de thuisclub kregen geel. Bij de tegenstander kreeg niemand iets.

Galatasaray kan weer uitlopen als het dit weekeinde 1 of meer punten haalt tegen Akhisarspor.