'Barça tijdens interlands op de tribune voor De Ligt'
i

ANP

'Barça tijdens interlands op de tribune voor De Ligt'

admin • 10:13, 21-03-2018 / Laatste Update: 03:00, 05-01-2024

Het zijn voor velen maar oefenpotjes tegen de Britten en Portugezen, maar voor Ajacied Matthijs de Ligt staat er meer druk op aankomende vrijdag. Mundo Deportivo meldt woensdag namelijk dat scouts van FC Barcelona de komende 2 interlands op de tribune zitten voor de 18-jarige verdediger.

De scouts zouden vooral geïnteresseerd zijn in de wedstrijd tegen Portugal van aanstaande maandag. In dat duel zal de centrale verdediger waarschijnlijk te maken krijgen met Cristiano Ronaldo. Een mooie test volgens de Spaanse krant.

De Ligt wordt al langere tijd in de gaten gehouden door Barça. Thomas Vermaelen en Yerry Mina staan nu nog op de loonlijst van de Catalanen, maar lopen tegen het eind van hun contract aan. De kersverse aanvoerder van Ajax zou volgens velen een goede vervanger zijn.

40 miljoen knaken!

Ajax laat het grote talent natuurlijk niet zomaar gaan. Het gerucht gaat dat de Amsterdammers minstens hetzelfde transfersbedrag willen als voor Davinson Sánchez. Die vertrok afgelopen zomer voor 40 miljoen euro naar Tottenham Hotspur.