Britse pers genadeloos voor Van Gaal: GAME OVER!
i

Twitter.com/TijaniGoulletAD

Britse pers genadeloos voor Van Gaal: GAME OVER!

admin • 11:15, 28-12-2015 / Laatste Update: 14:36, 07-01-2024

D-day in Engeland: Louis van Gaal neemt het met Manchester United maandagavond (18.30 uur) op tegen Chelsea. Alles wijst erop dat het einde verhaal is voor Van Gaal als hij verliest van zijn Nederlandse collega Guus Hiddink. De Britse pers maakt zich op voor het laatste avondmaal. ,,Game over'', kopt Mirror Sport in koeienletters.

Mirror vervolgt: Louis van Gaal vreest dat hij de aansluiting met zijn spelers is verloren en weet niet of hij ze kan motiveren om uit ze uit de malaise te krijgen.

The Sun pakt een veelzeggende foto van de coach, waarop hij met twee tassen loopt. ,,Tassen met problemen'', aldus de tabloid. ,,Van Gaal heeft geen antwoorden.''

The Daily Telegraph hint zelfs naar een vertrek als United wint maandagavond. ,,De manager kan zelfs opstappen als zijn worstelende team de kampioenen verslaat vandaag.''

Van Gaal met tas? Daar maken de Britse media gretig gebruik van. #VanGaal pic.twitter.com/ePqRZmwSlw

— Tijani Goullet AD (@TijaniGoulletAD) 27 december 2015

Hoogspanning

Louis van Gaal heeft al zeven wedstrijden op rij niet gewonnen en staat onder hoogspanning in Manchester. Dit weekend verwachtte de Britse tabloid Daily Star dat de trainer al vóór het duel met Chelsea zou opstappen, maar daar lijkt het voorlopig niet op. Het duel met Guus Hiddink, die al vaak beter was dan Van Gaal, kan de trainer fataal worden. Zondag hield middenvelder Michael Carrick nog een pleidooi voor de trainer. Hij vindt dat iedereen bij de club schuldig is aan de wanprestaties.

18.30 uur: Manchester United - Chelsea