Castro loopt oude bekende Reza te vervelen: 'Hij was boos op me'

admin • 10:11, 02-04-2017 / Laatste Update: 14:01, 08-01-2024

Ze speelden tussen 2011 en 2012 samen bij Sint-Truiden. Zaterdagavond, al na 4 minuten, stonden ze oog in oog bij een strafschop. Heracles-doelman Bram Castro etterde, maar SC Heerenveen-spits Reza Ghoochannejhad benutte de strafschop. ,,Hij was boos op me”, lachte Castro na de 4-1 overwinning.

Het begon tegen SC Heerenveen met een valse start voor Heracles. Ghoochannejhad schoot de strafschop binnen, maar Castro haalde kort daarvoor alles uit de kast om de aanvaller uit zijn concentratie te halen. ,,We kennen elkaar van Sint-Truiden, oefenden in het verleden ook vaak met elkaar, dus ik weet hoe hij is. Ik dacht: Ik probeer het gewoon. Nee, hij kon het niet waarderen, Reza was boos”, zei Castro tegen het AD. Een knipoog volgde. “Beetje jammer dat-ie door het midden schoot.”

Castro haalde uiteindelijk opgelucht adem. ,,Want als je na vier minuten een strafschop tegen krijgt, kan alles in de prullenbak”, zei de doelman. “Gelukkig volgde al snel de 1-1 en 2-1.”