Everton houdt 1 punt, Chelsea kan maar niet scoren
i

Getty Images

Everton houdt 1 punt, Chelsea kan maar niet scoren

admin • 16:33, 23-12-2017 / Laatste Update: 12:29, 07-01-2024

Everton heeft weer een puntje binnen, ze hebben gelijkspel gespeeld tegen Chelsea.  Er waren alleen geen goals gemaakt in de wedstrijd. Ze speelden met 0-0 gelijk op Goodison Park. Everton heeft geen één keer op doel geschoten tegen Chelsea. De Londenaren kregen ook bijna geen ruimte.

De nieuwe manager van Everton, Sam Allardyce, doet het wel lekker voor de club uit Liverpool. Ze hebben 6 wedstrijden gespeeld, 0 verloren. Onder leiding van Allardyce, de opvolger van de ontslagen Ronald Koeman, won Everton 4 wedstrijden.

Gelijkspel

De uitwedstrijd bij rivaal Liverpool eindigde vorige week in een 1-1 gelijkspel en nu werd dus ook Chelsea op een gelijkspel gehouden. In blessuretijd kreeg verdediger Michael Keane nog een goede kans om Everton zelfs de overwinning te bezorgen, maar zijn kopbal ging een metertje over. De drie punten waren ook zeker niet verdiend geweest voor Everton, dat Chelsea het spel liet maken.

Achterstand

Everton staat nu 9e in de Premier League. Chelsea blijft door dit gelijkspel 3e in de Engelse competitie, met 13 punten achterstand op de ongeslagen koploper Manchester City. De ploeg van Pep Guardiola speelt zaterdagmiddag in eigen stadion tegen Bournemouth.