De hongerige leeuwen van Tottenham Hotspur ruiken bloed Leicester

De hongerige leeuwen van Tottenham Hotspur ruiken bloed Leicester

admin • 12:10, 19-04-2016 / Laatste Update: 17:08, 07-01-2024

Volgens Harry Kane zijn de spelers van Tottenham Hotspur een stel hongerige leeuwen. De Engelse spits zette een foto van vier aansluipende leeuwen op Instagram nadat Leicester City, de koploper in de Premier League, zondag gelijk speelde tegen West Ham United (2-2). ,,Die leeuwen staan klaar om toe te slaan, net als wij'', zei Kane, die maandagavond tegen Stoke City 'los' mocht met de Spurs.

De grote uitdager van Leicester pakte gemakkelijk de winst (0-4) en verkleinde het verschil tot vijf punten, met nog vier wedstrijden te gaan.

[poules_game team="tottenham-hotspur" pool="sportnieuws/premier-league-2015-16”]

Topscorer

,,De manier waarop we hebben gespeeld, toont aan wat voor team we zijn'', liet Kane weten, die net als Dele Alli twee keer scoorde. Met 24 goals is de spits van Tottenham de topscorer van Engeland.

Signaal

,,De druk stond er flink op, want we moesten inlopen'', zei manager Mauricio Pochettino. ,,We hebben kwaliteit en persoonlijkheid getoond en daarmee een signaal afgegeven. We zijn heel hongerig en leggen die passie in ons spel. Wij vechten door en moeten de druk verder opvoeren.''

...

Een foto die is geplaatst door Harry Kane (@harrykane) op