🎥 | Check hier hoe Internazionale zich van 0-2 naar 4-2 vecht tegen Torino

Robert Hüsken • 18:28, 22-11-2020 / Laatste Update: 13:54, 05-01-2024

Inter heeft zich op de valreep verzekerd van de 3 punten tegen Torino. Lang leek de topclub, waar Stefan de Vrij invaller was, af te stevenen op puntenverlies. Maar het werd 4-2.

Romelu Lukaku maakte 20 minuten voor tijd de gelijkmaker, terwijl hij in de 83ste minuut de winnende 3-2 binnenschoot. Inter was op 0-2 achterstand gekomen door goals van Simone Zaza en Cristian Ansaldi. Alexis Sanchez (1-2) en Lukaku (2-2 en 3-2) behoedden hun ploeg uiteindelijk van puntenverlies. In blessuretijd gooide Lautaro Martinez het duel in het slot: 4-2.

Roma

Daardoor klimt Inter naar de 5de plaats in de Serie A. Het moet onder meer AS Roma voor zich dulden, dat in eigen huis geen fout maakte tegen Parma. Dankzij goals van Borya Mayoral en Henrikh Mkhitaryan (2) won Roma met 3-0. Rick Karsdorp deed opnieuw 90 minuten mee. Stuntploeg Sassuolo steeg tijdelijk naar de 1ste plaats door een 2-0 zege bij Hellas Verona. AC Milan kan vanavond tegen Napoli (20.45 uur) de koppositie heroveren.