🎥 | Probleemloze en saaie middag voor Manchester City tegen Fulham

Martijn Baars • 19:22, 05-12-2020 / Laatste Update: 15:47, 05-01-2024

Manchester City heeft tegen laagvlieger geen fout gemaakt. De ploeg van Pep Guardiola kende een eenvoudige middag in het Etihad Stadium en won met 2-0.

City kende een flitsende start op eigen veld. Raheem Sterling opende al na 5 minuten de score op aangeven van Kevin de Bruyne. Daarmee zette de thuisploeg direct de toon voor de rest van de wedstrijd.

Het was eenrichtingsverkeer in het Etihad Stadium. Dat betaalde zich vlak voor een half uur uit in een strafschop. Doelpuntenmaker Sterling ontving de bal rond de penaltystip, dribbelde en werd aangetikt. Specialist De Bruyne schoot beheerst raak en verdubbelde de voorsprong: 2-0. Check hier beide goals!

Saaie 2e helft

In de 2e helft kreeg de thuisploeg nog voldoende kansen via onder meer De Bruyne en verdediger Ruben Dias, die naast schoot nadat een vrije trap op maat voor zijn voeten belandde. De bezoekers mochten doelman Alphonse Areola bedanken dat de score niet hoger uitviel. Trainer Scott Parker van Fulham voerde nog 3 wissels door, maar ook zij konden het verschil niet maken. Zonder grote krachtsinspanning was City de laagvlieger uit Londen de baas.