PSV en Energiedirect.nl gaan ook in coronacrisis langer met elkaar door
i

BSR Agency

PSV en Energiedirect.nl gaan ook in coronacrisis langer met elkaar door

Martijn Baars • 12:55, 19-06-2020 / Laatste Update: 05:40, 07-01-2024

PSV verlengt het contract met de op een na belangrijkste sponsor Energiedirect.nl. "In deze tijd fantastisch nieuws", zegt commercieel directeur Frans Janssen tegen het Eindhovens Dagblad.

PSV en rugsponsor Energiedirect.nl gaan langer met elkaar door. Het huidige contract liep eind volgend seizoen af en daarna zou het energiebedrijf een stapje terug doen in de zogeheten sponsorpiramide van de Eindhovense club. De samenwerking bevalt beide partijen zo goed dat Energiedirect.nl heeft besloten om tóch een jaar langer door te gaan. Tot medio 2022 staat de Bossche onderneming op de rug van het PSV-shirt. 

'Goede band met de supporters opgebouwd'

"In deze tijd fantastisch nieuws. We hebben aan Energiedirect.nl een stabiele partner, die er via publieksacties in is geslaagd een goede band met onze supporters op te bouwen. Als je elkaar dan in deze vorm kunt vinden in een heel moeilijke periode voor iedereen, mag je daar als club ontzettend blij mee zijn.”

Eerst hoofdsponsor

Tussen 2016 en 2019 was Energiedirect.nl hoofdsponsor van PSV en vorig seizoen werd het stokje overgedragen aan 5 grote partners die de naam ‘Brainport Eindhoven’ op het shirt financierden. In 2016 stapte de energieleverancier in bij PSV, nadat Philips 33 jaar shirtsponsor was geweest.