PSV sluit deal met grote sponsor: 5 tot 6 miljoen euro extra dankzij TOTO
i

BSR Agency

PSV sluit deal met grote sponsor: 5 tot 6 miljoen euro extra dankzij TOTO

Martijn Baars • 14:24, 30-07-2020 / Laatste Update: 00:30, 09-01-2024

PSV heeft nóg een nieuwe partner gevonden: TOTO ‘debuteert’ vrijdag al als sponsor op de mouw van het PSV-shirt als de club vriendschappelijk speelt.

PSV en aanbieder van sportweddenschappen TOTO maken donderdag een megadeal bekend. Na een jaar onderhandelen wordt het bedrijf 1 van de belangrijkste partners van de club en komt TOTO in vriendschappelijke duels en bekerwedstrijden zelfs op het shirt (de mouw) van PSV te staan. De komende 5 jaar strijkt de club daardoor naar schatting een extra bedrag van in totaal tussen de 5 en 6 miljoen euro op, al doen de partijen zelf geen mededelingen over de hoeveelheid geld. Het contract loopt overigens 3 seizoenen, met een optie om de samenwerking nog 2 jaar te verlengen.

PSV-shirt

TOTO wordt geen onderdeel van de Brainport-samenwerking bij PSV, maar de partners uit die constructie (VDL, ASML, High Tech Campus, Bavaria, Philips en Jumbo) hebben wel unaniem ingestemd met de overeenkomst tussen PSV en het bedrijf. Ook Philips blijft op de mouw van het PSV-shirt staan.