QPR en Hasselbaink komen met statement: 'Ik ontken iedere beschuldiging'
i

Getty Images

QPR en Hasselbaink komen met statement: 'Ik ontken iedere beschuldiging'

Bart van der Wijst • 01:54, 29-09-2016 / Laatste Update: 04:55, 07-01-2024

QPR is nu al naar buiten gekomen met een statement omtrent de beschuldigingen omtrent Jerrel Hasselbaink. De club zegt op de hoogte te zijn van het incident rondom de oefenmeester. QPR neemt de beschuldigingen uiterst serieus en gaat intern onderzoek doen naar de situatie. 'We hebben al het vertrouwen in onze coach', zo valt te lezen op de website.

Ook Hasselbaink heeft inmiddels gereageerd op de situatie. "Ik heb vandaag, door middel van mijn advocaten, gereageerd op de beschuldigingen van The Telegraph aan mijn adres. Ik ben benaderd door Mr. McGarvey en Ms. Newell van The Telegraph, die zich voordeden als spelersmakelaars. Ze boden een geldbedrag aan om een toespraak te houden in Singapore. Ik zag niks er niks raars in om betaald te krijgen voor een toespraak", laat Hasselbaink optekenen in een eerste reactie.

Geen transfers

De spelersmakelaars wilden Hasselbaink enkele spelers aanbieden, maar de oefenmeester weigerde geeft hij zelf te kennen. "Ik heb QPR niet gevraagd om spelers - die Mr. McGarvey en Ms. Newell mij aanboden - aan te trekken. En ik wilde zeker niet spelers kopen om daar persoonlijk baat bij te hebben. Ik ontken iedere beschuldiging van mijn kant."