'Slot krijgt goed nieuws en mag hopen op terugkeer van twee basisspelers tegen RKC Waalwijk'
Quinten Timber, Calvin Stengs, Lutsharel Geertruida © ProShots

'Slot krijgt goed nieuws en mag hopen op terugkeer van twee basisspelers tegen RKC Waalwijk'

13:10, 16-02-2024 / Laatste Update: 13:15, 16-02-2024

Arne Slot mag tegen RKC Waalwijk hopen op de terugkeer van twee basisspelers. Volgens de trainer is de kans aanwezig dat Lutsharel Geertruida en Quinten Timber dan weer kunnen spelen. Beide spelers ontbraken in het duel met AS Roma.

Op de persconferentie gaf Slot een update over de geblesseerde spelers. "Voor Geertruida kwam het duel met AS Roma net iets te vroeg. Dus daar hoop je nu wel op. Al kan je het ziekteproces niet helemaal voorspellen." Ook Timber zou dus hersteld zijn van zijn blessure. Hij liep een hersenschudding op in de bekerwedstrijd tussen Feyenoord en AZ.

Blessuregevallen

Feyenoord heeft de laatste weken te maken met een ware waslijst aan blessures. Tegen AS Roma ontbraken met Justin Bijlow (kuit), Gernot Trauner (hamstring), Quinten Timber (hersenschudding), Santiago Giménez (niet fit voor een hele wedstrijd) en Lutsharel Geertruida (ziek) bijna de halve basisploeg. Daar kwamen ook Thomas van den Belt en Alireza Jahanbakhsh nog bij. 

Veel zorgen

Slot hoopt nog altijd dat het hierbij blijft, maar de coach is er bang voor. "Het kan zomaar dat er weer nieuwe blessures bij komen. Ik houd mijn hart vast voor de komende weken."