Sonny Stevens na een half jaar weer terug op het veld
i

Pro Shots

Sonny Stevens na een half jaar weer terug op het veld

admin • 21:53, 18-04-2017 / Laatste Update: 14:52, 12-12-2023

Na een half jaar blessureleed keerde Sonny Stevens dinsdagmorgen terug op het trainingsveld bij FC Twente.

De keeper hield een goed gevoel over aan de eerste groepstraining sinds tijden. ,,Over de kwaliteit moeten we het nog niet hebben, maar het voelde goed om terug te zijn'', zei de doelman tegen onze collega's van Tubantia, die 3.5 maand revalideerde in Antwerpen na zijn knieblessure.

Meespelen

Stevens hoop dat hij dit seizoen nog wat competitiewedstrijden kan spelen. ,,De beloften moeten nog 4 wedstrijden. Het zou mooi als ik er daar nog 2 van kan meepikken.'' De keeper hoopt zich op die manier ook in de kijker te spelen, want de goalie vertrekt aan het eind van dit seizoen bij Twente en heeft nog geen nieuwe club.

De eerste doelman van Twente, Nick Marsman, ontbrak dinsdag op de training. Hij wordt gehinderd door een teenblessure. De verwachting is dat hij zaterdag wel gewoon kan spelen tegen AZ.

Andersen

Joachim Andersen trainde zonder problemen mee. De Deense verdediger viel afgelopen zaterdag uit, nadat hij vol op de knie was geschopt door NEC-aanvaller Rayhi. Tot woede van de bank van Twente zag scheidsrechter Blom die overtreding niet. Andersen verliet even later strompelend het veld.

Een andere centrale verdediger, Stefan Thesker, trainde alweer voor zichzelf. Thesker ontbrak tegen NEC vanwege een scheurtje in de lies.

[poules_game teasertext="" team="fc-twente" statisticstext="" calltoaction="" url="" pool="sportnieuws/eredivisie-2016-17" ]