Stem! Welke talenten horen bij de grootsten der aarde? (5/5)
i

Beeldbewerking Sportnieuws.nl

Stem! Welke talenten horen bij de grootsten der aarde? (5/5)

Brian Vesseur • 19:07, 09-12-2019 / Laatste Update: 18:56, 04-01-2024

Sportnieuws.nl is op zoek naar de 50 grootste talenten ter wereld. We hebben daarvoor in de grootste stadions ter wereld gekeken, maar bijvoorbeeld ook op de bijvelden van het Argentijnse CA Banfield. Uiteindelijk hebben we meer dan 100 talenten gevonden - mede dankzij jullie hulp - om uit te kiezen. En dat kiezen mag jij doen!

Onderaan dit artikel vind je minimaal 20 spelers, waarvan je de volgens jou 10 beste mag aanvinken. Waar zijn die andere talenten dan, vraag je je af? Die jongens vind je in 4 andere artikelen, verdeeld over hun posities. Hier zijn de spitsen.

1: Klik hier om 10 keepers/vleugelverdedigers te kiezen

2: Klik hier om 10 centrale verdedigers/verdedigende middenvelders te kiezen

3: Klik hier om 10 (aanvallende) middenvelders te kiezen

4: Klik hier om 10 vleugelaanvallers te kiezen

5: Klik hier om 10 spitsen te kiezen (Je bent nu hier)

Sommige spelers, die niet zo bekend zijn als anderen uit het lijstje, hebben we onder de poll uitgelicht. Hopelijk zorgt dat voor een eerlijkere stemming. Al deze beste talenten ter wereld zijn op het moment van bedenken (4 december 2019) 21 jaar of jonger.

[poll id="1808"]

Fiete Arp

Fiete Arp moet de nieuwe spits van Bayern München worden. De 19-jarige Duitser staat nu aan de kant met een armblessure, waardoor hij nog amper voor Bayern uitkwam. Vorig seizoen was hij namelijk de spits van HSV. Arp kwam tot 17 wedstrijden in het eerste.

Rafael Leão

Leão heeft nog geen basisplaats bij AC Milan, maar mag wel regelmatig spelen. De Italianen namen hem deze zomer over van Lille voor 23 miljoen euro. In de Ligue 1 scoorde hij vorig seizoen 8 keer.

Krépin Diatta

Geen pure spits, maar Diatta is wel een veelscorende aanvaller. De 20-jarige speler van Club Brugge heeft er dit seizoen al 4 in gelegd in de Belgische competitie.

Christian Kouamé

Wat een pech voor Kouamé! Hij begon fantastisch aan het seizoen was betrokken bij 53% van de totale doelpuntenproductie van Genoa. Kouamé scoorde 5 keer en gaf 3 assists. Maar nu ligt hij eruit met een kruisbandblessure tot de zomer van 2020.

 

 

Wij zijn op zoek naar de 50 allergrootste talenten ter wereld. Mbappé en Donnarumma hebben we natuurlijk al, maar welke (onbekendere) jongens mogen we absoluut NIET vergeten? 👇🏼 • • #talents #talent #football #footballscout #footballskills #FootballManager #FM

Een bericht gedeeld door Sportnieuws.nl (@sportnieuws_) op