'Vermiste' huurling komt 72 dagen te laat aankakken bij Sunderland
i

Getty Images

'Vermiste' huurling komt 72 dagen te laat aankakken bij Sunderland

Bart van der Wijst • 18:24, 06-09-2018 / Laatste Update: 19:34, 04-01-2024

Heel Sunderland dacht dat Papy Djilobodji was vertrokken bij de club. Totdat hij woensdag doodleuk kwam aankakken op het trainingscomplex van de club. Wel iets te laat, want de speler die vorig seizoen verhuurd werd aan Dijon had er al 72 dagen eerder moeten zijn.

De Senegalees miste de hele voorbereiding en de eerste weken van de competitie. Inmiddels staat Sunderland op een 4de plek in de League One.

Acties!

Sunderland is op zijn zachtst gezegd niet zo blij met Djilobodji. De club onderzoekt dan ook of het gerechtelijke stappen kan nemen tegen de speler, valt te lezen in een statement.

'We winnen nu advies in en de speler ondergaat medische test om te kijken of hij nog in staat is om professioneel voetbal te spelen. We doen verder geen uitspraken tot dat is opgehelderd en we genoeg advies hebben ingewonnen op juridisch gebied.'

Mafkees

Overigens kwam Djilobodji al vaker negatief in het nieuws. Toen hij als Chelsea-speler - ja daar heeft hij serieus onder contract gestaan - verhuurd werd aan Werder Bremen, was het ook al eens raak. Toen maakte hij een gebaar richting zijn tegenstander dat hij zijn keel door zou snijden.