Willem II heeft Pavlidis na interlands nog steeds niet terug: spits mocht Griekenland niet uit
i

BSR Agency

Willem II heeft Pavlidis na interlands nog steeds niet terug: spits mocht Griekenland niet uit

Martijn Baars • 16:58, 09-09-2020 / Laatste Update: 07:23, 05-01-2024

Willem II moet zaterdagavond om 18.45 uur de Eredivisie openen in de uitwedstrijd bij Heerenveen. Maar de Tilburgse club zit wel met een probleem: spits Vangelis Pavlidis, een belangrijke schakel in het elftal van Adrie Koster, moest volgens het Brabants Dagblad langer dan gepland in Griekenland blijven.

De Griekse aanvaller was donderdag en zondag actief in de Nations League voor Griekenland tegen Slovenië (76 minuten gespeeld) en Kosovo (hele wedstrijd op de bank). Maar omdat landgenoot Kostas Tsimikas (ex-Willem II, tegenwoordig Liverpool) positief testte op het coronavirus, moest de selectie van Griekenland bij terugkomst van de uitwedstrijd in Kosovo 2 dagen in quarantaine.

Donderdag terug, zaterdag wedstrijd

Dat gooide roet in het eten van de plannen van Pavlidis, die graag dinsdag al had terug willen vliegen naar Nederland. Nu moet de spits zijn reis uitstellen tot woensdag en kan hij donderdag pas aansluiten bij Willem II. Of hij dan in staat is om zaterdag al volle bak te gaan bij Heerenveen, is nog maar de vraag.