Arne Slot hoopt op winterse versterkingen: ‘Zal blij zijn als we 1 of 2 spelers kunnen halen’

11 december 2021

Pro Shots

Arne Slot is bezig aan een lekker seizoen met Feyenoord. De trainer staat 2e in de Eredivisie met 1 punt achterstand op Ajax en is door in de Conference League. Het is bijna winterstop, dus ging sprak Slot in gesprek met Voetbal International al over de aanstaande transferperiode.


De trainer van Feyenoord weet niet of er veel te besteden is, aangezien er door de huidige coronamaatregelen geen geld binnen stroomt. "Ik denk dat dat ook te maken heeft met de keuzes die de overheid gaat maken", aldus Slot. "Ik zou al heel blij zijn als we er 1 of 2 kunnen halen."

Huurspelers
Bij Feyenoord lopen met name voorin de nodige huurspelers rond, denk aan Cyriel Dessers, Guus Til en Reiss Nelson. Als zij terugkeren naar hun club houdt Feyenoord voorin 3 spelers over. "We weten allemaal dat we richting volgend seizoen, als je naar de voorhoede kijkt, iets moeten doen", vindt Slot.

"Dan zou het wellicht een goede keuze kunnen zijn, mits we geld hebben, om een speler te halen die langzaam kan wennen en er dan over een half jaar écht kan staan. Zo iemand kan ons dan in de tussentijd helpen bij blessures. Maar dat is de ideale wereld, die is er bij Feyenoord nog niet zo vaak geweest."