‘Mourinho wil op dit moment 2 topclubs overwegen’

9 oktober 2019

ANP
Mourinho

José Mourinho is niet heel makkelijk te verleiden. De Portugese trainer zit sinds december zonder werk, toen Manchester United hem eruit gooide. Sindsdien zijn er meerdere clubs geweest die hem hebben gebeld. Op dit moment zijn er maar 2 clubs interessant voor hem.


In de Britse pers weten ze het zeker: Mourinho gaat op korte termijn alleen naar Tottenham Hotspur of Real Madrid. De liefde van de voormalig Chelsea-manager voor de Premier League is wel bekend. Tegelijkertijd staat Mauricio Pochettino zwaar onder druk bij Spurs vanwege zijn slechte seizoenstart daar. Daily Mail schrijft dat de Argentijn zichzelf langzaam naar de uitgang manoeuvreert daar, op basis van verklaringen van spelers.

Real
Een 2e optie voor 'Mou' is een terugkeer bij Real Madrid. Hij heeft een goede band met voorzitter Florentino Perez, die op het moment succestrainer Zinedine Zidane voor een 2e keer voor de groep heeft staan. Dit is echter geen briljant succes.

Het afgelopen jaar wees Mourinho een aanbod van 100 miljoen uit China af en weigerde hij ook te tekenen bij Benfica, waar hij al eerder trainer was. Ondertussen is hij bij Sky als analist te zien.