Voorzitter Napoli wil Zlatan halen: ‘Het hangt volledig van hem af’

23 oktober 2019

AFP

Zlatan Ibrahimovic heeft over de hele wereld gespeeld en Italië is 1 van de landen waarin hij een onuitwisbare indruk achterliet. De Zweed speelde voor 3 clubs in de Serie A. Misschien komt daar nu een 4e bij. Tenminsite: als het aan Aurelio De Laurentiis, de voorzitter van de Italiaanse voetbalcub Napoli, ligt.


De flamboyante filmproducent ziet in Zlatan de ideale aanvalsleider van voor zijn club, die de afgelopen 7 jaar 4 keer 2e werd. ,,Veel meer dan een voorstel is het een wens van mij. Maar het hangt volledig van hem af”, zei De Laurentiis op de dag dat zijn club in de Champions League een uitwedstrijd speelt tegen Red Bull Salzburg.

De Laurentiis ontmoette Zlatan niet lang geleden in Los Angeles. ,,We zijn uit eten geweest. Zlatan is vooral een vriend.”

Ibra, alweer 38 jaar, is met LA Galaxy nog verwikkeld in de titelstrijd in de MLS play-offs. Er is een kans dat hij na het seizoen in de Verenigde Staten weer in Europa aan de slag gaat. In Italië kwam hij eerder al uit voor Internazionale, Juventus en AC Milan. Hij won er 4 keer de scudetto.