Ambitieuze 5de klasser The White Boys wint met monsterscore, trainer Theo Lucius scoort

Soccrates Images

Martijn Baars • 19:02, 30-09-2019 / Laatste Update: 09:34, 07-01-2024

Nog voor de competitie was begonnen, werd The White Boys al aangewezen als titelfavoriet. Maar in de 1ste wedstrijd gingen zij direct onderuit tegen SSW (3-2). Een week later sloopten zij de tegenstander volledig en wonnen met 17-0 van Advendo, dit meldt het Brabants Dagblad.

The White Boys maakte in deze wedstrijd al meer doelpunten dan het hele vorige seizoen in totaal (16.) Bij rust stond het al 6-0, maar de club uit Waspik was nog lang niet klaar. In de 2de helft werd er nog 9 keer gescoord. Harrie Hesselberth scoorde 8 doelpunten en ook trainer Theo Lucius, oud-speler van onder meer PSV en Feyenoord, scoorde.