Basketbalpubliek uitzinnig van vreugde na rake driepunter in absolute slotseconde (video's)

Trevor Wagener • 19:16, 29-01-2018 / Laatste Update: 17:59, 08-01-2024

De 15-jarige Blake Peters zal de basketbalpot tegen Maine South van afgelopen vrijdag niet snel vergeten. Met een rake driepunter van grote afstand, een heuse buzzer beater, bezorgde hij zijn team de winst: 44-45!

Maine South kreeg een vrije worp in de absolute slotseconden. Die werd gemist en wat daarna volgde was ongekend! Peters veroverde de bal en smeet hem op goed geluk van eigen helft richting de basket aan de overkant. Tot zijn grote verbazing lukte het Peters ook nog!

FEEST!

De hele zaal ging compleet uit haar dak van vreugde. "Dat was 1 van de beste momenten van mijn leven", zei de scholier van Evanston Township High School aan de Chicago Tribune. "Ik dacht dat hij er misschien in ging, maar als dat ook gebeurde, was het vrij cool. Ik herinner me nog dat ik met mijn ogen knipperde en dat ie raak was. Ik begon te lopen en al mijn ploegmaten tackelden me!"

UNBELIEVABLE ENDING!!! Freshman Blake Peters throws game winning 3-pointer length of the court to give Boys Basketball 45-44 #KitsWin over Maine South!!! pic.twitter.com/dTxYxaqDhV

— Evanston Athletics (@ETHSports) 27 januari 2018