Ajax-fans kunnen met hashtags overnachting in de Arena winnen
i

Ziggo

Ajax-fans kunnen met hashtags overnachting in de Arena winnen

Martijn Baars • 11:12, 11-01-2018 / Laatste Update: 10:37, 12-12-2023

Fans van Ajax maken kans om de nacht voor de klassieker tegen Feyenoord door te brengen in de Arena. Hoofdsponsor Ziggo is de actie 'Klassiekerweekend van je leven' gestart.

In de Arena staat een luxe ingericht huisje waar de winnaar van de competitie, met één vriend of vriendin of familielid, zal overnachten. Daarnaast luncht de winnaar met een clublegende en bezoekt hij een concert in de Ziggo Dome.

Hashtags

Om kans te maken op het weekend en de overnachting in de ArenA moeten deelnemers een foto, tekst of video met de hashtag #zigGOajax plaatsen op Twitter of Instagram, waarin ze laten zien hoe zij zich voorbereiden op de wedstrijd.

Een week de tijd

De meest originele inzending wint, meldt Ziggo. De actie loopt vanaf donderdag 11 januari tot en met woensdag 17 januari.

Speciale Klassieker

Ajax en Feyenoord staan zondag 21 januari om 14.30 uur tegenover elkaar. De Klassieker is dit jaar speciaal, omdat het ook het debuut is van de nieuwe Ajax-trainer Erik ten Hag. Ajax én Feyenoord moeten winnen om in het spoor te blijven van koploper PSV.