Ontbijtshake: na het kerstvreten is het weer tijd voor darts!
i

Pro Shots

Ontbijtshake: na het kerstvreten is het weer tijd voor darts!

Martijn Baars • 07:05, 27-12-2016 / Laatste Update: 01:20, 08-01-2024

Nu de verplichte familie-bezoekjes, de overvolle tafels met vreten en Boxing Day voorbij zijn, is het eindelijk weer tijd voor het WK Darts! Na 3 rustdagen is Londen tot aan Oudjaarsdag het decor van de tweede ronde, derde ronde én de kwartfinale van het WK.

Heerlijk voorprogramma

En we beginnen écht niet rustig aan! Dinsdagavond staan er meteen enorme krakers op het programma. We worden 's middags verwend met potjes waarin Daryl Gurney, Mensur Suljovic en Dave Chisnall hun pijltjes gaan gooien. Vanaf 20:00u moet je zorgen dat je niks anders te doen hebt dan tv kijken, want dan krijgen we topduels!

Nederlands avondje

Michael van Gerwen (tegen Cristo Reyes), Phil Taylor (tegen Kevin Painter) én Raymond van Barneveld (tegen Alan Norris) komen 's avonds in actie! Tv aan, bier in de koelkast, de vetpan aanzetten en genieten maar!

Premier League

Voor de mensen die net uit een soort kerstcoma ontwaken en op tweede kerstdag Boxing Day in de Premier League hebben gemist: check hier nog eens alle wedstrijden. En het blijft niet bij deze wedstrijden, want dinsdagavond gaat de Premier League verder met Liverpool-Stoke City! Wat het nóg beter maakt: dat duel valt precies in de pauze van RTL 7 tussen het darten. Je kan je dus écht niet vervelen!