Recap: dit gebeurde er allemaal op de 2e dag van de World Grand Prix darts
i

Imago Sport

Recap: dit gebeurde er allemaal op de 2e dag van de World Grand Prix darts

admin • 10:05, 08-10-2019

Het was een weer een volle avond op de World Grand Prix. Iets gemist? Geen probleem, hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste zaken, zodat je weer up to date bent.

Nederlanders stunten, Van der Voort kansloos

Danny Noppert heeft voor een geweldige stunt gezorgd door in 2 sets af te rekenen met Daryl Gurney. De effectieve Fries rekende vloeiend af met zijn concurrent die maar bleef missen op de dubbels. Ook Jermaine Wattimena zette een knappe prestatie neer: hij kwam na een achterstand nog terug en versloeg ex-wereldkampioen Adrian Lewis met 2-1.

Voor Vincent van der Voort verliep het toernooi wat treuriger. Hij verloor kansloos van Nathan Aspinall en was daar tegenover de camera's erg eerlijk over. Hij baalde van de gang van zaken op het podium. Meer daarover kun je hier lezen.

Overige uitslagen

Verder kwamen ook toppers als Peter Wright en Rob Cross nog in actie op de 2e dag van de World Grand Prix. Alle uitslagen check je hieronder:

Round one✅

Here's a recap of Night Two of the BoyleSports World Grand Prix...

Former champ Daryl Gurney crashed out to Danny Noppert, while Dave Chisnall came through a cracker with Gerwyn Price. pic.twitter.com/QIqaHOwv8v

— PDC Darts (@OfficialPDC) October 7, 2019