Andy Murray samen met dubbelpartner Feliciano Lopez naar finale Queen's
i

BSR Agency

Andy Murray samen met dubbelpartner Feliciano Lopez naar finale Queen's

admin • 00:43, 23-06-2019 / Laatste Update: 22:35, 12-12-2023

Yes! Wat een lekkere comeback van Andy Murray. De Brit maakte zaterdag zijn rentree op de baan, tijdens het grastoernooi van Queen's, en behaalde daarzo direct de finale in het dubbelspel. Samen met Feliciano Lopez strijdt hij zondag tegen Rajeev Ram en Joe Salisbury om de titel.

Murray en Feliciano Lopez moesten 2 keer in actie komen zaterdag, maar tussendoor moest de Spanjaard ook nog de halve finale in het enkelspel spelen tegen Felix Auger-Aliassime. Nadat Lopez de pot eindelijk naar zijn hand had gezet, kon het duo het restje van de kwartfinale van vrijdag afmaken. Met 6-4 7-6 (3) wonnen de Spanjaard en de Brit van het Engelse koppel Daniel Evans en Ken Skupski.

Direct daarna speelden Lopez en Murray ook de halve finale tegen het als 3e geplaatste duo Henri Kontinen uit Finland en John Peers uit Australië. Die partij wonnen ze in de supertiebreak: 7-5 6-7 (5) 10-7.

Alleen op de dubbel

Murray heeft weliswaar zijn rentree gemaakt na een heupoperatie, maar de Engelsman komt op Queen's en ook op Wimbledon alleen in de dubbel uit.