Venus Williams betrokken geweest bij auto-ongeluk met dodelijke afloop
i

ANP

Venus Williams betrokken geweest bij auto-ongeluk met dodelijke afloop

admin • 01:56, 30-06-2017 / Laatste Update: 18:34, 05-01-2024

Venus Williams is betrokken geweest bij een ongeluk in de Verenigde Staten. Ze Amerikaanse toptennister zou op 9 juni van dit jaar betrokken zijn geweest bij een ongeval waarbij één passagier uit het andere voertuig ernstig gewond is geraakt. Het gaat hierbij om de 78-jarige Jerome Barson. De verwondingen schenen zo erg te zijn dat de 78-jarige man 2 weken later aan zijn verwondingen zou zijn overleden. Dit bevestigd de politie van Florida afgelopen donderdag tegenover persbureau AP.

Het nieuws werd bevestigd door Williams' advocaat Malcolm Cunningham. In een verklaring meldde Venus zeer geschokt te zijn. "Ik breng mijn diepste condoleances over aan de familie die hun dierbare is verloren.''

Tegenstrijdige berichten 

Volgens de advocaat van Williams zou zijn geen schuld hebben gehad aan het ongeval. De Amerikaanse tennisster zou op 9 juni bij groen licht een kruising zijn opgereden. Vervolgens werd ze aan de zijkant geraakt door een andere auto. Haar advocaat heeft bevestigd dat Williams inderdaad niet in staat van beschuldiging is gesteld of een bekeuring heeft ontvangen. Dat wordt tegengesproken door meerdere Amerikaanse media, die zeggen dat Williams wel degelijk schuld draagt.