‘Conor McGregor is de grootste klootzak die ik ken’

8 augustus 2017

AFP

De Ierse kooivechter Conor Mcgregor is in volle voorbereiding voor zijn gevecht tegen Floyd Mayweather. Tijdens een sparsessie met Paulie Malignaggi liet de Ier zich van zijn slechtste kant zien, zo blijkt. Malignaggi deed 2 sparsessies met McGregor maar besloot te vertrekken nadat er op sociale media foto's verschenen die doen lijken alsof de Amerikaan tegen de grond geslagen was. Malignaggi zelf zegt dat hij op de grond werd geduwd door McGregor.


"Hij duwde me op de grond omdat hij een pauze nodig had. Op de foto's lijkt het alsof hij me neersloeg maar dat was niet zo. Het draait alleen maar om zijn ego en wie zijn voeten het meeste kust. Zo ben ik niet'', aldus de voormalige wereldkampioen bij de weltergewichten.

Tegen de afspraak
Volgens Malignaggi kwam McGregor niet opdagen voor hun 2de sessie. Een week later kreeg de Amerikaan vervolgens te horen dat hij 12 rondes moest sparren, wat tegen de afspraken was. Een 3de sessie stond ook op de planning, maar kwam er uiteindelijk niet. Malignaggi kreeg een sms waarin stond dat hij binnen anderhalf uur in de sportschool moest zijn, waarna hem verteld werd dat ze hem niet meer nodig hadden.

Grootste klootzak
"Ik heb al veel klootzakken ontmoet in mijn leven, maar McGregor is zonder twijfel de ergste die ik ooit ontmoet heb. Het kan me niet schelen als ik hem nooit meer zie.''


reacties
ReageerReageer op dit bericht