Karel Kwast (van Harry Potter) is nu MMA-machine (video)

admin • 12:31, 19-02-2018 / Laatste Update: 20:36, 07-01-2024

Dit is pas een carrièreswitch. Van het hulpje van Draco Malfidus, naar heerser in de MMA-ring. Het is Josh Herdman gelukt hoor. Hij speelde Karel Kwast (Gregory Goyle in het Engels), maar vecht zich nu een slag in de rondte.

De Brit is al een tijdje bezig met MMA, weet HLN. Hij maakte in 2016 met een zege tegen Janusz Walachowski zijn debuut en had de smaak onmiddellijk te pakken.

Zijn 2e duel werkte hij afgelopen maand af en ook die wedstrijd wist hij te winnen. "Vroeger was ik een feestbeest. Op een gegeven moment had ik daar genoeg van, ik wilde opnieuw fit zijn. De vechtsport heeft mijn leven drastisch veranderd. Discipline en drive waren exact wat ik nodig had. Ik vecht nu enkele amateurduels om te zien waar ik sta, maar het is duidelijk dat ik deze vechtsport nodig heb en ik mijn limieten nog niet heb bereikt", vertelde Herdman na zijn tweede wedstrijd.

Geen acteur meer?

Maar is Herman dan helemaal geen acteur meer? Wel! En hij is momenteel zelfs ook bezig met de opnames van een film. Waar die over gaat? MMA-vechten.