'McGregor en Mayweather gaan in juni eindelijk de ring in'
i

afp

'McGregor en Mayweather gaan in juni eindelijk de ring in'

admin • 14:37, 09-03-2017 / Laatste Update: 22:49, 08-01-2024

Wel, niet, jazeker, nee toch niet? Het is de vraag die al heel veel maanden heel mensen bezig houdt: komt de clash tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather er nu wel of niet? En, (voorlopig) goed nieuws voor alle vechtsportliefhebbers: het lijkt dit keer echt te gaan gebeuren! Volgens ESPN-journalist Steve Levy proberen beide mannen het voor elkaar te krijgen om begin juni eindelijk de ring in te stappen.

Altijd wel weer wat

De geruchten gaan al maanden, maar er lijkt altijd wel iets tussen te komen. Eerst eist de eigenlijk al gestopte boks-held Mayweather te veel geld te vragen voor de mega clash. En wanneer dat rond leek te zijn, kreeg UFC-ster McGregor weer problemen met een licentie voor het gevecht.

Wil je gratis op de hoogte blijven van vechtsport? Meld je aan, stuur een whatsappje met VECHTSPORT AAN naar 06 135 591 70.

Zomers spektakel

Maar nu zijn al die problemen, als we Steve Levy mogen geloven, dus eindelijk opgelost en gaat het nog dit jaar gebeuren. In de eerste 2 weken van juni is het zover. Er moeten nog wel enkele details worden platgestreken, maar de verwachting is niet dat die voor de zoveelste keer roet in het eten gooien. Laten we hopen dat het er nu dan eindelijk echt van gaat komen.

Hearing Mayweather/McGregor could happen sometime in first 2 weeks of June. #Vegas

— Steve Levy (@espnSteveLevy) 8 maart 2017