Via deze site kun je LIVE naar het boksgevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones jr. kijken
i

AFP/Getty Images

Via deze site kun je LIVE naar het boksgevecht tussen Mike Tyson en Roy Jones jr. kijken

Martijn Baars • 16:45, 25-11-2020 / Laatste Update: 19:39, 05-01-2024

De rentree van Mike Tyson (54) is op 29 november exclusief en gratis te zien op de site van onze vrienden van AD.nl. De bokslegende komt die dag in de ring tegen Roy Jones junior, zijn 1e partij in 15 jaar.

Het gevecht is in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 november in het Dignity Health Spots Park in Carson (Californië). Het gevecht begint ergens tussen 03.00 uur en 06.00 uur. Alle gevechten zijn live te volgen via AD.nl en de app, de verwachting is dat Tyson rond 05.00 uur in de ring stapt.

Waar kun je de livestream bekijken?

Het gevecht zal in Nederland gratis en exclusief te volgen zijn via ad.nl en app via ad.nl/miketyson als je bent ingelogd. Nog geen account? Hier maak je een account aan. Na afloop kun je ook de samenvatting en hoogtepunten bekijken via deze link.

Mike Tyson

Tyson stopte in 2005 met professioneel boksen en geldt als 1 van de beste boksers aller tijden. Hij had de wereldtitels van de WBA, WBC en IBF in bezit en wist ze ook nog met succes te verdedigen. Hij was ooit wereldnieuws toen hij een stuk van het oor van tegenstander Evander Holyfield afbeet.

Jones jr.

Tyson zat ook jarenlang in de gevangenis vanwege verkrachting. Hij is inmiddels weer serieus in training en mikt op een spectaculaire terugkeer. Jones jr. is ook meervoudig wereldkampioen, eerst in het licht zwaargewicht en later ook in het zwaargewicht.