Dost scoort bij rentree en ziet Sporting diep in blessuretijd winnen

AFP

admin • 00:18, 20-02-2018 / Laatste Update: 08:08, 08-01-2024

Bas Dost heeft bij zijn terugkeer na een ribblessure direct weer het doel gevonden. De spits van Sporting Lissabon maakte de gelijkmaker tegen CD Tondela (1-1). Het was zijn 20ste seizoenstreffer. Sporting won de wedstrijd dankzij een goal van Sebastián Coates in de 8ste minuut van de blessuretijd.

Dost liep op 31 januari tegen Vitória Guimaraes een ribblessure op. Daardoor liep hij onder meer de topper tegen FC Porto (1-0 verlies) mis. Sporting speelde na een uur met een man minder omdat Jéremy Mathieu zijn 2de gele kaart kreeg.  De ploeg van Dost staat dankzij de overwinning op de 3de plaats met evenveel punten als nummer 2 Benfica. Koploper Porto heeft 2 punten meer en speelde bovendien een duel minder.