Goed gek: Tévez twijfelt over miljoenenaanbod uit China

Goed gek: Tévez twijfelt over miljoenenaanbod uit China

admin • 14:40, 09-12-2016 / Laatste Update: 07:22, 08-01-2024

Carlos Tévez kan in de top-3 komen van best betaalde voetballers ter wereld. Dat moet gaan gebeuren in China. Shanghai Shenhua heeft de Argentijn namelijk een aanbod gedaan met een héérlijk salaris: 40 miljoen euro. Daar zeg je toch geen nee tegen?

Het probleem is alleen dat Tévez zich lekker voelt bij Boca Juniors, de club in zijn vaderland waar hij nu speelt. Hij liet vrijdag wel weten dat-ie overweegt om ook voor het grote geld in China te gaan. Tot nu toe verdienen alleen de 2 beste voetballers (Leo en Cr7 natuurlijk) van de wereld meer geld.

Wel of niet verlengen?

De reden dat Tévez waarschijnlijk voor z'n bankrekening kiest, is het feit dat hij zich zorgen maakt om de opleiding van zijn dochters. Hij wil dus meer geld hebben en twijfelt of-ie tot juni 2018 bij Boca blijft spelen.

Argentinië

De spits ging in 2015 terug naar Argentinië. 9 jaar eerder vertrok Tévez naar Europa waar hij in Engeland speelde voor West Ham United, Man. United en Manchester City. Het laatste Europese seizoen speelde de Argentijn in Italië bij Juventus. Azië wordt dus mogelijk de volgende bestemming.