Wat moet de opstelling worden van Oranje tegen Wit-Rusland? (poll)
i

Sportnieuws.nl

Wat moet de opstelling worden van Oranje tegen Wit-Rusland? (poll)

Martijn Baars • 14:03, 06-10-2017 / Laatste Update: 12:54, 12-12-2023

Bas Dost is licht geblesseerd en Kevin Strootman en Stefan de Vrij zitten in Italië. Bondscoach Dick Advocaat heeft een hoop keuzes te maken voor de wedstrijd zaterdagavond tegen Wit-Rusland. Om hem een handje te helpen, kun jij alvast jouw favoriete opstelling doorgeven door op onderstaande poll te stemmen.

Door: Martijn Baars

Keeper

In het doel blijft het lastig kiezen. Zowel Jasper Cillessen als Maarten Stekelenburg is geen vaste waarde bij zijn club en heeft dus weinig wedstrijdminuten gemaakt. Toch kiest Advocaat altijd voor Cillessen. Maar kan hij nu niet beter kiezen voor PSV-doelman Jeroen Zoet, die wél elke week keept?

[poll id="615"]

Verdediging

Oranje moet 2 keer winnen en het liefst met een hoop doelpunten. Toch moeten we er maar vanuit gaan dat Nederland op bezoek bij Wit-Rusland 'gewoon' met 4 verdedigers speelt. Dus aan jou de keuze wie je opstelt in het centrum en op de vleugels!

[poll id="616"]

Middenveld

Met de afwezigheid van Kevin Strootman ligt positie '6' bij Oranje helemaal open. Wie zet Advocaat als controleur neer? Feyenoorder Tonny Vilhena, Ajacied Donny van de Beek, of misschien wel Daley Blind? Hij moet beslissen, maar geef jij de voorzet eens voor Dick. 3 middenvelders alsjeblieft!

[poll id="617"]

Aanval

Ryan Babel zit na 6 jaar afwezigheid weer eens bij de definitieve selectie van het Nederlands elftal. De vleugelspeler doet het goed bij Besiktas, maar is dat ook genoeg voor een basisplaats? Je moet 3 aanvallers kiezen.

[poll id="618"]

TICKETS NEDERLAND – ZWEDEN (WK-KWALIFICATIEWEDSTRIJD)

Normale prijs: 28 euro. Via Sportnieuws.nl voor 20 euro!

Datum: dinsdag 10 oktober om 20:45 uur

Locatie: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam

Koop hierrrrrrr je tickets. Ze zijn voor de rode vakken.