Philip Cocu morst met Derby County opnieuw punten na gelijkspel tegen WBA

BSR Agency

Trevor Wagener • 17:45, 24-08-2019 / Laatste Update: 12:57, 12-12-2023

Philip Cocu is er met Championship-club Derby County voor de 4e keer op rij niet in geslaagd om een competitiewedstrijd te winnen. De oud-trainer van PSV zag zijn ploeg op eigen veld met 1-1 gelijkspelen tegen West Bromwich Albion.

Derby County, met doelman Kelle Roos in de basis en Florian Jozefzoon niet bij de selectie, kwam na 5 minuten op een 1-0 voorsprong door een rake penalty van spits Martyn Waghorn. Lange tijd leek Derby County de 2e overwinning van het seizoen binnen te gaan slepen, maar in de 84ste minuut kregen de bezoekers een strafschop en zorgde Kenneth Zohoré vanaf 11 meter voor de einduitslag: 1-1.

Zand in de motor

Cocu sprokkelde met Derby County 5 punten uit 5 competitiewedstrijden bijeen. Op de 1e speeldag werd met 1-2 gewonnen van Huddersfield Town. Daarna werd er gelijk gespeeld tegen Swansea en Stoke. Dinsdag verloor Derby County met 1-2 van Bristol City.