Rangers-verdediger ruziet op het veld met doorgedraaide Hibernian-fan (video)

Trevor Wagener • 09:50, 09-03-2019 / Laatste Update: 18:14, 05-01-2024

Hibernian heeft in de openingswedstrijd van de 29ste speeldag in de Schotse Premiership op eigen veld een 1-1 gelijkgespeeld tegen Rangers. Een redelijke uitslag die verder niet veel boeit, maar de pot werd ontsierd door een supporter van de thuisploeg die over de boarding sprong, de bal wegknalde en het uiteindelijk ook aan de stok kreeg met Rangers-verdediger James Tavernier.

De fan werd opgepakt, waarna de wedstrijd verder kon gaan. De wedstrijd eindigde met 10 voor Hibernian na rood voor Darren McGregor. Daniel Candeias opende na 43 minuten de score voor Rangers, Florian Kamberi maakte na 76 minuten de gelijkmaker.

Stand in Schotland

In de stand blijven de Rangers met 59 punten 2e, met een achterstand van 7 punten op rivaal Celtic. Hibernian staat 6e met 42 punten.