Real en Juve klaar voor episch gevecht: beiden op oorlogssterkte
i

Pro Shots

Real en Juve klaar voor episch gevecht: beiden op oorlogssterkte

admin • 22:03, 03-06-2017 / Laatste Update: 13:43, 07-01-2024

De 22 namen voor de Champions League-finale tussen Real Madrid en Juventus zijn bekend. Natuurlijk staat Cristiano Rolando bij de Spanjaarden in de basis, maar er is 1 speler die toch niet fit genoeg is om te starten: Gareth Bale. De topspeler heeft al langer last van een blessure aan zijn kuit en begint op de bank.

Isco begint dus wederom in de basis. Verder is het opvallend dat James Rodríquez niet eens een plekje op de bank krijgt, maar naar de tribune is verwezen door Zinedine Zidane. Ook Lucas Vázquez zit niet bij de selectie van de Spanjaarden. Marco Asensio krijgt de voorkeur.

Juventus

De Italianen beschikken over de sterkst denkbare opstelling. Gianluigi Buffon staat natuurlijk onder de lat bij De Oude Dame en het centrale trio wordt gevormd door Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Andrea Barzagli. Ze worden bijgestaan door de backs Alex Sandro en Dani Alves.

Miralem Pjanic en Sami Khedira staan op het middenveld. Gonzalo Higuaín staat in de punt van de aanval, ondersteunt door Paulo Dybala en Mario Mandzukic.

Here's how the two teams will start. 📋 Follow all the build up here: https://t.co/Ryq8HmzwF7 #UCLfinal pic.twitter.com/Cf6ukYO2bQ

— Champions League (@ChampionsLeague) 3 juni 2017