🎥 | Sevilla boekt in blessuretijd toch nog zege na verspelen 2-0 voorsprong

AFP

admin • 15:36, 01-03-2020 / Laatste Update: 10:15, 07-01-2024

Dat was flink zweten voor Sevilla! De La Liga-club stond tegen Osasuna met 2-0 achter, maar won ternauwernood toch nog met 3-2.

Luuk de Jong begon op de bank; zijn concurrent Youssef En-Nesyri kreeg de voorkeur in de punt van de aanval. Zonder De Jong liep Sevilla in de 1e helft uit naar 2-0. En-Nesyri maakte op aangeven van Oliver Torres de 1-0, Lucas Ocampos verdubbelde de voorsprong in de blessuretijd van de eerste helft. Na de rust deden de bezoekers uit Pamplona wat terug via Aridane.

(De 1-0. Lees verder onder de video)

Gelijke hoogte

Met de benutte strafschop van Roberto Torres kwam Osasuna een kwartier voor tijd op gelijke hoogte. De ploeg speelde toen al geruime tijd met 10 man, omdat doelman Sergio Herrera na hands met rood van het veld was gestuurd.

(De 2-2. Lees verder onder de video)

Jacht

Met invaller De Jong, die een kwartier voor tijd zijn opwachting maakte, ging Sevilla op jacht naar de zege. Uitgerekend En-Nesyri tikte in de 93stee minuut een bal die door Jules Kounde was teruggelegd goed binnen.

(Winnende treffer. Lees verder onder de video)