Sick! Man richtte met sniper op hoop Real-spelers
i

Pro Shots

Sick! Man richtte met sniper op hoop Real-spelers

admin • 19:20, 20-11-2016 / Laatste Update: 22:28, 12-12-2023

Een bizar verhaal in Spanje. Een man moet waarschijnlijk 9 jaar de bak in omdat hij in 2014 'mock attacks' op Real-sterren maakte. Hij richtte met een sniper op de spelers en maakte daar foto's van. 'El Sniper', zoals de bizarre man zich noemt, deed dat vanuit zijn busje bij de ingang van trainingscomplex Valdebebas. Het OM heeft daarom 9 jaar cel geëist.

Veel sterren als Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Isco, Marcelo, Sergio Ramos, Karim Benzema en vervolgens Carlo Ancelotti en voorzitter Florentino Perez hebben een sniper op hun hoofd gekregen. Toen Real hoorde van het vreemde gedrag van El Sniper, is de politie gebeld. En dat zorgde voor de arrestatie van de Spaanse man Ramirez (echte naam).

PC's

De politie is vervolgens een aantal harde schijven en computers gaan checken. Daar stonden een hoop foto's op van beroemdheden en sporters, met een sniper op hun hoofd. De rechter stuurt Ramirez nu 9 jaar de bak in. Hij is schuldig bevonden aan illegaal wapenbezit.

Beveiliging

Waarschijnlijk wilde El Sniper laten zien dat er heel wat te verbeteren valt aan de beveiliging bij Valdebebas. De man zei tegen de rechter dat hij heeft laten zien dat er grote beveiligingsfouten zijn. Maar het meest bizarre en vreemde antwoord was: 'Ik heb Cristiano en Perez gedood'. Volgens mij leven ze nog hoor...

Check de heftige foto's hier.