Stones terug bij ManCity, assistkoning Sané nog net niet
i

Getty Images

Stones terug bij ManCity, assistkoning Sané nog net niet

admin • 21:02, 09-02-2018 / Laatste Update: 00:01, 06-01-2024

De ziekenboeg van Manchester City stroomt langzaam leeg. Manager Pep Guardiola kan zaterdag tegen Leicester City weer beschikken over verdediger John Stones, die een paar weken was uitgeschakeld met een knieblessure. Leroy Sané heeft aanzienlijk sneller dan verwacht de training hervat, maar voor de Duitse aanvaller komt het duel met Leicester te vroeg.

Terug op de training

Sané werd eind vorige maand in de bekerwedstrijd tegen Cardiff City uit de wedstrijd geschopt. De Duitse international zou naar verwachting een maand niet kunnen voetballen vanwege beschadigde enkelbanden. Sané, in de Premier League dit seizoen goed voor 7 doelpunten en 10 assists bij de ongenaakbare koploper, liep vrijdag echter al weer rondjes over het trainingsveld.

"Het gaat heel goed met Leroy, maar hij is nog niet klaar om te spelen'', zei Guardiola, die ook wacht op David Silva (heup) en Gabriel Jesus (knie). Hoewel hun rentree nabij is, kunnen ze vermoedelijk dinsdag niet meedoen in de eerste confrontatie met FC Basel in de achtste finale van de Champions League.